Uredi vsebino
Domov    Kontakt    Kazalo
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev

Podjetje

Uredi vsebino
Osnovna dejavnost podjetja PVP, storitve d.o.o., je izvajanje in organizacija gradbenih del in vzdrževanje zgradb povezanih storitev. Lastnikom zgradb in njihovim uporabnikom zagotavljamo dostop do uporabnih znanj in svetovanj, ki nudijo stroškovno optimalno in najkvalitetnejšo raven storitev pri gradbenih dejavnostih.

Dejavniki, na katerih gradimo uspeh naše ponudbe so predvsem celovitost ponujenih storitev, s čimer je naročniku prihranjeno dodatno angažiranje z iskanjem rešitev in izvajalcev zanje ter prihranjen čas, ki ustrezno vrednoten predstavlja visoko vrednost v finančni konstrukciji investicije.

Želimo postati uspešno in primerljivo podjetje za izvajanje in organizacijo vseh vrst storitev, povezanih z vzdrževanjem in gradnjo zgradb.

Strmeli bomo k temu, vzpostavimo in vzdržujemo primerno intenzivnost dela pri izvajanju poslovnih dejavnosti in na razvoju. Trudili se bomo, da bo obseg ponujenih rešitev za vse vrste vzdrževalnih storitev, prinesel pozitiven odziv naših obiskovalcev, kar bo pripeljalo do poslovnega sodelovanja s širokim krogom investitorjev.
Uredi nogo
PVP, storitve d.o.o.
Vače 69, 1252 Vače

Email: pvp@siol.net
Tel.: 01/89 81 428
Fax: 01/89 83 428
Podjetje | Storitve | Reference | Kontakt | Galerija
izdelava spletnih strani 4WEB d.o.o.
Copyright © 2013. Vse pravice pridržane.